Кавунове варення
РЕЦЕПТ – Кавунове варення.
Кавунне варення — чудові літні ласощі. Нічого схожого Ви точно не куштували. Найсмачніше янтарне варення з кавунних кірок: виходить густе і набагато краще цукатів. Кавунове варення — це шматочок літа, яким можна насолоджуватися.
Час приготування: 240 хвилин.
Інгредієнти:
- 500 грам кавунової м’якоті без кісточок,
- 1 апельсин,
- 1 ст. л. кориці,
- 500 грам цукру.
Приготування закрутки:
1. М’якуш кавуна нарізати невеликими шматочками.
2. Апельсин помити, нарізати часточками разом із шкіркою.
3. Апельсин додати до кавунової м’якоті, засипати цукром і залишити на 2 години за кімнатної температури. Потім поставити у холодильнику на ніч.
4. Вранці додати корицю, варити 15 хвилин. Остудити та залишити на 2 години, потім знову варити 15 хвилин.
5. Розкласти по баночках.
Leave a Reply