Арбузное вареньеРЕЦЕПТ – Кавунове варення.

Кавунне варення — чудові літні ласощі. Нічого схожого Ви точно не куштували. Найсмачніше янтарне варення з кавунних кірок: виходить густе і набагато краще цукатів. Кавунове варення — це шматочок літа, яким можна насолоджуватися.

Час приготування: 240 хвилин.

Інгредієнти:

  • 500 грам кавунової м’якоті без кісточок,
  • 1 апельсин,
  • 1 ст. л. кориці,
  • 500 грам цукру.

Приготування закрутки:

1. М’якуш кавуна нарізати невеликими шматочками.

2. Апельсин помити, нарізати часточками разом із шкіркою.

3. Апельсин додати до кавунової м’якоті, засипати цукром і залишити на 2 години за кімнатної температури. Потім поставити у холодильнику на ніч.

4. Вранці додати корицю, варити 15 хвилин. Остудити та залишити на 2 години, потім знову варити 15 хвилин.

5. Розкласти по баночках.