Теплий м’ясний салат
РЕЦЕПТ – Теплий м’ясний салат.
Теплий салат з яловичиною болгарським перцем і овочами – відмінний варіант для м’ясоїдів і просто любителів смачних ситних салатів. Страва проста – чудова страва, яка чудово вписується на будь-який святковий стіл і не тільки. Салат виходить дуже запашним, апетитним. Цей рецепт м’ясного салату не тільки простий у виконанні, але і дуже корисний.
Приготування для 4-х осіб: 50 хв. • 186 ккал.
Вам знадобиться:
- 800 г. яловичого філе,
- 1 велика червона цибулина,
- 12 помідорів черрі,
- 1 ст. листя шпинату, руколи або салату,
- 1/2 ст. оливок,
- Маслинове масло,
- Морська сіль,
- Перець,
- Оцет.
Приготування страви:
1. М’ясо натри маслом, сіллю і перцем. Цибулину поріж. Виклади м’ясо і цибулю в змащену маслом форму, запікай 7 хвилин при температурі близько 220 °с, І ще 20 при 1180 °с, готову яловичину наріж смужками і накрий кришкою, щоб не остигала.
2. Що залишився м’ясний сік прокип’яти, змішай з оцтом за смаком (оцту треба зовсім трохи). Поріж кожен томат на 4 часточки і виклади на деко, запікай 20 хвилин. Змішай листя шпинату з оливками, томатами, цибулею, приправити м’ясним соусом. Виклади тепле м’ясо на тарілки, додай овочі і подавай на стіл.
Leave a Reply