Рулет з індичого фаршуРЕЦЕПТ – Рулет з індичого фаршу.

Рулет з індички можна випікати або в прямокутній формі для запікання, або сформувати його за допомогою фольги. Для рулету можна використовувати філе індички, тільки треба його дуже дрібно нарізати, або індичий фарш, це швидше та зручніше. 

Час приготування: 40 хвилин для 4-х осіб.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 1/2 шт.,
  • Морква – 1 шт.,
  • Часник, зубчики – 2 шт.,
  • Панірувальні сухарі – 150 г.,
  • Яйця курячі – 1 шт.,
  • Соус соєвий – 20 мл.,
  • Сушений чебрець – 1/2 ч. л.,
  • Перець чорний мелений – 1/2 ч. л.,
  • Сіль – 1/2 ч. л.

Глазур:

  • Кетчуп – 100 г.,
  • Цукор – 1 ст. л.,
  • Соус соєвий – 15 мл.,
  • Оцет яблучний – 15 мл.

Приготування страви:

1. Цибулю, моркву, часник почистити і нарізати на дрібні кубики. Дрібно порізати перець. Усі овочі поєднати і перемішати. 

2. Овочеву суміш додати до фаршу. Вбити яйце, всипати панірувальні сухарі, влити соєвий соус та добре перемішати.

3. Додати чебрець, сіль і чорний перець і знову перемішати. 

4. Викласти суміш у форму, застелену пергаментом або сформуйте рулет у фользі.

5. Розігріти духовку до 170°С.

6. Готуємо глазур. Змішати всі інгредієнти та змастити нею рулет.

7. Випікати приблизно 1 годину, доки глазур не набуде глибокого червоного відтінку.

8. Готовність рулету перевіряйте шпажкою. 

9. Смачного!