Традиційний новорічний салат олів'є по-новому: з язиком та грибамиРЕЦЕПТ – Салат олів’є: з яловичим язиком та грибами.

Класичний рецепт салату “Олів’є” традиційно прикрашає новорічний стіл українців. Ним вже мало кого здивуєш. Тому з’являються нові варіації. Олів’є – справжній народний улюбленець. Без цього салату, мабуть, не обходиться жодне свято, зокрема Різдво та Новий рік. У цьому салаті олів’є присутні гриби, прекрасно поєднуються з яловичим язиком. Найкращій рецепт олів’є на Новий рік. 

Час приготування: 60 хвилин для 6-х людей.

Інгредієнти:

  • Картопля запечена або варена — 2 шт.,
  • Солоний огірок — 2 шт.,
  • Морква запечена або варена — 2 шт. (середні),
  • Гриби — 300 г.,
  • Язик яловичий відварний — 300 г.,
  • Огірок свіжий — 2 шт.,
  • Яйце куряче — 4 шт.,
  • Горошок консервований — 100 г.,
  • Майонез  — 1 уп.,
  • Чорний мелений перець – дрібка.

Приготування страви:

1. Картоплю, моркву вимити під краном і запекти в духовці до готовності.

2. Відварити язик і яйця.

3. Гриби підсмажити на грилі або на пательні без олії з чорним меленим перцем.

4. Нарізати всі інгредієнти маленькими кубиками.

5. Додати майонез і ретельно перемішати, присипати чорним перцем та сіллю за смаком.