Томатно-луковый конфитюр с чилиРЕЦЕПТ – Томатно-цибулевий конфітюр із чилі.

Готувати цей джем одна насолода – тут таке море для фантазії. Цибуля тут додає не тільки смак, а й об’єм, частина помідорів замінюється цибулею.

Інгредієнти:

  • Кетчуп Торчин “Чилі” – 350 г.,
  • Цибуля ріпчаста – 400 г.,
  • Помідори “сливки” – 400 г. (великим кубиком),
  • Цукор – 25 г.,
  • Сіль – 10 г.,
  • Каррі сухий – 8 г.,
  • Кмин – 4 г.,
  • Соєвий соус – 30 г.,
  • Ананасовий сік – 100 мл.,
  • Часник – 15 г.,
  • Оцет – 5 г.,
  • Вершкове масло – 50 г.

Приготування страви:

1. Цибулю та помідори нарізати середніми кубиками, часник – пластинками.

2. Цибулю з часником томити на вершковому маслі до розм’якшення. Додати спеції та інші інгредієнти крім олії та варити на слабкому вогні 20 хв. За 3-4 хвилини до того, як конфітюр буде готовий, залишити кубик вершкового масла.

3. Залити в простерилізовані банки та закрити.

Рекомендовано до ковбасок.