Томатно-цибулевий конфітюр з чилі
РЕЦЕПТ – Томатно-цибулевий конфітюр із чилі.
Готувати цей джем одна насолода – тут таке море для фантазії. Цибуля тут додає не тільки смак, а й об’єм, частина помідорів замінюється цибулею.
Інгредієнти:
- Кетчуп Торчин “Чилі” – 350 г.,
- Цибуля ріпчаста – 400 г.,
- Помідори “сливки” – 400 г. (великим кубиком),
- Цукор – 25 г.,
- Сіль – 10 г.,
- Каррі сухий – 8 г.,
- Кмин – 4 г.,
- Соєвий соус – 30 г.,
- Ананасовий сік – 100 мл.,
- Часник – 15 г.,
- Оцет – 5 г.,
- Вершкове масло – 50 г.
Приготування страви:
1. Цибулю та помідори нарізати середніми кубиками, часник – пластинками.
2. Цибулю з часником томити на вершковому маслі до розм’якшення. Додати спеції та інші інгредієнти крім олії та варити на слабкому вогні 20 хв. За 3-4 хвилини до того, як конфітюр буде готовий, залишити кубик вершкового масла.
3. Залити в простерилізовані банки та закрити.
Рекомендовано до ковбасок.
Leave a Reply