Грінка хліба з оселедцем
РЕЦЕПТ – Грінка хліба з оселедцем.
Оригінальні грінки хліба з оселедцем. Рутинна страва перетворюється на особливу закуску, якщо приправити рибу гірчицею. Поєднання цілих гірчичних зерен з багатим букетом спецій подарує грінкам витончений, по-справжньому новий і пряний смак.
Час приготування: 10 хвилин на 2-х людей.
Інгредієнти:
- Гірчиця — 100 г.,
- Житній хліб — 2 шт.,
- Вершкове масло — 80 г.,
- Кріп — 10 г.,
- Зелена цибуля — 10 г.,
- Оселедець — 200 г.,
- Лимонний сік — 1 ст. л.,
- Лимонна цедра — дрібка.
Приготування страви:
1. Хліб підсушіть у духовці або на сковороді. Гірчицю змішайте з лимонним соком.
2. Намажте на хліб вершкове масло. Потім викладіть оселедець, зверху полийте гірчицею.
3. Прикрасьте зеленою цибулею, кропом і цедрою.
Leave a Reply