Зберегти молоко від швидкого скисання - порадаМолоко – продукт, який швидко псується, і при неправильному зберіганні швидко скисає. Запобігти цьому процесу допоможе стерилізація, тобто кип’ятіння або щіпка солі.

Щоб продукти не псувалися, потрібно правильно їх зберігати.

Наприклад, не кладіть сир на дверцята холодильника. Щоб молоко довше зберігалося, скористайтеся одним дієвим та доступним методом. Знадобиться лише один інгредієнт, який можна знайти на будь-якій кухні.

Дотримуйтесь двох правил під час зберігання молока.

Як зберігати молоко за допомогою солі

По-перше, при додаванні солі до молока можна збільшити термін його зберігання. Залежно від типу молока відкрита упаковка може зберігатися в холодильнику від 4 до 10 днів. Додавання невеликої кількості солі в молоко відразу після відкриття може продовжити цей термін, оскільки сіль діє як консервант, затримуючи розвиток бактерій. Якщо додати потім, не спрацює. Після додавання солі ретельно перемішайте вміст упаковки та одразу помістіть її назад у холодильник.

По-друге, зберігайте молоко в прохолодній частині холодильника. Уникайте дверцят, тому що це найтепліше місце в холодильнику, яке знаходиться найбільш далеко від системи охолодження. Краще розміщувати напій у задній частині середніх або верхніх полиць.