На деокупованих територіях Харківської області відчувається дефіцит яловичиниЦіни на м’ясо в останні місяці дещо змінилися. До прикладу, на деокупованих територіях Харківської області відчувається дефіцит яловичини.

Яловичина стабільно дорога, але ціна не буде сильно рухатися ні вгору, ні вниз.

Ціни на продукти зросли на третину, порівняно з минулим роком, тож українці почали економити, від дечого зовсім відмовились.

Продавці м’яса на залізничному ринку міста Ізюма розповідають, що продажі впали удвічі, але яловичина і свинина здорожчали зовсім не на багато.

За кілограм м’якоті свинини просять 175 – 210 гривень за кілограм, ребра трохи дешевше – до 100 гривень за кілограм, а складові для холодцю продають по 20 – 40 гривень за штуку.

Сало коштує від 50 до 200 гривень за кілограм – тут усе залежить від товщини, якості, відсотку м’яса та ін.

Зараз можна сказати що ціна стабільна на ринку, не змінюється.  Сало зараз навіть трохи здешевшало. 

Курятина продається в середньому по 105 – 125 грн./кг.