Найсмачніша домашня куряча ковбаска – натуральна
РЕЦЕПТ – Найсмачніша домашня куряча ковбаска – натуральна.
Страва – домашня куряча ковбаса, що складається тільки з курячого м’яса та спецій, без додавання желатину чи крохмалю. Отримаємо дуже корисну та неймовірно смачну ковбасу з курки. Вона виходить дуже ніжною та смачною.
Час приготування: 74 хвилини.
Інгредієнти:
- М’ясо курки – 500 грам,
- Вершки – 200 мл.
- Часник – 3 зубчики,
- Курячий білок – 2 шт.
- Сіль,
- Спеції,
- Паприка мелена – чайна ложка,
- Перець мелений.
Приготування страви:
1. За допомогою м’ясорубки перекрутіть м’ясо та часник.
2. Після цього в фарш додайте інгредієнти, які залишилися і все перемішайте.
3. Готову суміш перекладіть у фольгу та закрутіть ковбасу. Зверху обмотайте ковбасу харчовою плівкою.
4. Варіть ковбасу у воді 40 хвилин.
5. Після того, як ковбаса охолоне, покладіть її в холодильник на ніч.
Leave a Reply