Вкуснейшая домашняя куриная колбаска - натуральнаяРЕЦЕПТ – Найсмачніша домашня куряча ковбаска – натуральна.

Страва – домашня куряча ковбаса, що складається тільки з курячого м’яса та спецій, без додавання желатину чи крохмалю. Отримаємо дуже корисну та неймовірно смачну ковбасу з курки. Вона виходить дуже ніжною та смачною.

Час приготування: 74 хвилини.

Інгредієнти:

  • М’ясо курки – 500 грам,
  • Вершки – 200 мл.
  • Часник – 3 зубчики,
  • Курячий білок – 2 шт.
  • Сіль,
  • Спеції,
  • Паприка мелена – чайна ложка,
  • Перець мелений.

Приготування страви:

1. За допомогою м’ясорубки перекрутіть м’ясо та часник.

2. Після цього в фарш додайте інгредієнти, які залишилися і все перемішайте.

3. Готову суміш перекладіть у фольгу та закрутіть ковбасу. Зверху обмотайте ковбасу харчовою плівкою.

4. Варіть ковбасу у воді 40 хвилин.

5. Після того, як ковбаса охолоне, покладіть її в холодильник на ніч.