М’ясо по-тайськи
РЕЦЕПТ – М’ясо по-тайськи.
М’ясо по-тайськи – маринується в суміші соєвого соусу, меду та лимонного соку. Виходить дуже смачно. Для цього рецепту можна використати будь-яке м’ясо.
Час приготування: 40 хвилин для 2 осіб.
Інгредієнти:
- М’ясо свинини 700 г;
- Болгарський перець 1 шт;
- Морква 1 шт.;
- Цибуля ріпчаста 1 шт;
- Часник 1 зубок;
- Соус соєвий 5 ст.л;
- Сік 1 лимона;
- Мед 3 ст. л;
- Суміш перців мелених на смак;
- Олія рослинна для смаження;
- Сіль за смаком.
Приготування страви:
1. М’ясо нарізати тонкими довгастими смужками.
2. Приготувати маринад. Для цього перемішати соєвий соус, сік одного лимона та мед. Залити м’ясо маринадом.
3. Додати дрібно рубаний часник і дати промаринуватися близько 30 хвилин.
4. Тим часом нарізати цибулю півкільцями. Моркву нарізати кусочками, перець – соломкою.
5. Викласти м’ясо на розігріту сковороду з маслом (маринад поки в сковороду не виливати). Обсмажити м’ясо майже готовності.
6. Обсмажене м’ясо викласти на тарілку. У цій же сковороді трохи обсмажити всі нарізані овочі. Потім додати м’ясо та влити маринад.
7. Протушкувати м’ясо з овочами ще близько 7 хвилин. За бажанням досолити і додати мелений перець.
8. До такого м’яса по-тайськи на гарнір відмінно підійде розсипчастий рис. Смачного!
Аби з домашнього м’яса, то так. А магазинне зараз взагалі ніяке
Не вистачає гіркого перцю для пікантності. Хоча це і так смачно.