Мясо по-тайскиРЕЦЕПТ – М’ясо по-тайськи.

М’ясо по-тайськи – маринується в суміші соєвого соусу, меду та лимонного соку. Виходить дуже смачно. Для цього рецепту можна використати будь-яке м’ясо.

Час приготування: 40 хвилин для 2 осіб.

Інгредієнти:

  • М’ясо свинини 700 г;
  • Болгарський перець 1 шт;
  • Морква 1 шт.;
  • Цибуля ріпчаста 1 шт;
  • Часник 1 зубок;
  • Соус соєвий 5 ст.л;
  • Сік 1 лимона;
  • Мед 3 ст. л;
  • Суміш перців мелених на смак;
  • Олія рослинна для смаження;
  • Сіль за смаком.

Приготування страви:

1. М’ясо нарізати тонкими довгастими смужками.

2. Приготувати маринад. Для цього перемішати соєвий соус, сік одного лимона та мед. Залити м’ясо маринадом.

3. Додати дрібно рубаний часник і дати промаринуватися близько 30 хвилин.

4. Тим часом нарізати цибулю півкільцями. Моркву нарізати кусочками, перець – соломкою.

5. Викласти м’ясо на розігріту сковороду з маслом (маринад поки в сковороду не виливати). Обсмажити м’ясо майже готовності.

6. Обсмажене м’ясо викласти на тарілку. У цій же сковороді трохи обсмажити всі нарізані овочі. Потім додати м’ясо та влити маринад.

7. Протушкувати м’ясо з овочами ще близько 7 хвилин. За бажанням досолити і додати мелений перець.

8. До такого м’яса по-тайськи на гарнір відмінно підійде розсипчастий рис. Смачного!