Фаршировані кабачки

Інгредієнти:

  • 4 кабачки;
  • 500 г курячого філе;
  • 200 г сиру;
  • 1 цибулина;
  • сіль, перець;
  • олія для смаження;
  • можна додати 200 г грибів та оливки.

Приготування:

1. Розріжте кабачки навпіл вздовж. Серединки вийміть ложкою, залиште стінки товщиною близько 1 см. Посоліть кабачки.

2. Вийняті серединки кабачків поріжте кубиками.

3. Куряче філе та цибулю теж подрібніть. Сир потріть на грубій терці

4. Цибулю, філе та подрібнені кабачки обсмажте на пательні на середньому вогні протягом 15 хв. Якщо додаєте гриби та оливки, додавайте їх на цьому ж етапі.

5. Додайте потертий сир, перець, інші приправи за бажанням. Я ще додала подрібнену зелень. Якщо потрібно, досоліть. Це і є наш фарш для кабачків.

6. Покладіть тепер начинку в серединки кабачків і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів.

7. Запікайте протягом 30 хв. Можна перед запіканням полити кабачки сметанним соусом (розвести склянку сметани у склянці води), тоді кабачки вийдуть ніжнішими