Фарширований чорнослив
РЕЦЕПТ – Фарширований чорнослив.
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей — приготуйте у вигляді закуски фарширований чорнослив. Ті хто пробував хоч раз, запевняють, що це святкова закуска на мільйон. І головне правило для цієї закуски – чорнослив потрібно брати великий.
Інгредієнти:
- Чорнослив – 130 гр;
- Волоські горіхи нечищені – 30 гр;
- Часник – 2 зубчики;
- Яйця – 1 шт;
- Сир твердий – 50 гр;
- Майонез;
- Суміш перців;
- Сіль;
- Зелень.
Приготування страви:
1. Спочатку чорнослив потрібно підготувати. Для цього його заливають окропом і дають постояти близько 10 хвилин. Поки чорнослив відмокає в окропі, приготуємо начинку. Сир натираємо на дрібній тертці.
2. Яйце, зварене круто, теж натираємо і перемішуємо з сиром. Часник почистити, подрібнити та додати до сирної суміші.
3. Волоські горіхи потрібно подрібнити. Додати горіхи до загальної маси. Дрібно нарізаємо зелень і додаємо до начинки. Добре підійде зелень часнику або шпинат.
4. Начинку потрібно злегка посолити та поперчити за смаком. Додати майонез за смаком і розмішати.
5. Дістаємо чорнослив і добре обсушуємо його на паперовій серветці.
6. Розрізаємо кожну чорносливину збоку й виймаємо кісточку. Фаршируємо чорнослив начинкою.
7. Викладаємо на тарілку в листках салату.
Leave a Reply