Фаршированная скумбрия в духовкеРЕЦЕПТ – Фарширована скумбрія у духовці.

Фарширована апетитна скумбрія, запечена в духовці – соковита ніжна страва, що просто тане в роті. Таку рибку можна подавати і в гарячому, і холодному вигляді. Ідеальний рецепт, якщо ви стежите за харчуванням і віддаєте перевагу низькокалорійним стравам!

Час приготування: 90 хвилин для 2-х осіб.

Інгредієнти:

  • Скумбрія – 2 шт.,
  • Цибуля – 1 шт.,
  • Помідор – 1 шт.,
  • Лимон – 1/2 шт.,
  • Олія – 3 ст. л.,
  • Соєвий соус – 1 ст. л.,
  • Приправи до риби,
  • Майонез,
  • Сіль, перець, зелень.

Приготування страви:

1. Готуємо рибу, прибираємо нутрощі та плавники, голову.

2. Для маринаду змішуємо всі спеції, сіль, перець, олію і соєвий соус.

3. Змащуємо рибу всередині та зовні.

4. Деко застилаємо фольгою, викладаємо рибу і залишаємо так на 20 хвилин.

5. Лимон і цибуля ріжемо тонкими півкільцями і укладаємо їх усередину риби.

6. Змащуємо тушки майонезом і збризкуємо соком лимона, посипаємо рубаною зеленню, накриваємо фольгою.

7. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку та запікаємо 30 хвилин.

8. Виймаємо, знімаємо верхню фольгу та запікаємо без неї ще 10 хвилин.

Смачного!