Фарширована скумбрія у духовці
РЕЦЕПТ – Фарширована скумбрія у духовці.
Фарширована апетитна скумбрія, запечена в духовці – соковита ніжна страва, що просто тане в роті. Таку рибку можна подавати і в гарячому, і холодному вигляді. Ідеальний рецепт, якщо ви стежите за харчуванням і віддаєте перевагу низькокалорійним стравам!
Час приготування: 90 хвилин для 2-х осіб.
Інгредієнти:
- Скумбрія – 2 шт.,
- Цибуля – 1 шт.,
- Помідор – 1 шт.,
- Лимон – 1/2 шт.,
- Олія – 3 ст. л.,
- Соєвий соус – 1 ст. л.,
- Приправи до риби,
- Майонез,
- Сіль, перець, зелень.
Приготування страви:
1. Готуємо рибу, прибираємо нутрощі та плавники, голову.
2. Для маринаду змішуємо всі спеції, сіль, перець, олію і соєвий соус.
3. Змащуємо рибу всередині та зовні.
4. Деко застилаємо фольгою, викладаємо рибу і залишаємо так на 20 хвилин.
5. Лимон і цибуля ріжемо тонкими півкільцями і укладаємо їх усередину риби.
6. Змащуємо тушки майонезом і збризкуємо соком лимона, посипаємо рубаною зеленню, накриваємо фольгою.
7. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку та запікаємо 30 хвилин.
8. Виймаємо, знімаємо верхню фольгу та запікаємо без неї ще 10 хвилин.
Смачного!
Leave a Reply