Палочки в кляре из баклажанов

РЕЦЕПТ – Палички у клярі з баклажанів.

Інградієнти:

  • 500 г баклажанів;
  • 150 г твердого сиру;
  • 1 яйце;
  • 100 г панірувальних сухарів;
  • 3–4 зубчики часнику;
  • оливкова олія;
  • сіль, чорний мелений перець, паприка та куркума за смаком.

Приготування страви:

1. Баклажани нарізаємо соломкою товщиною приблизно 3 сантиметри і заливаємо підсоленою водою, щоб пішла гіркота. Просушивши скибочки баклажанів на паперовому рушнику, викладаємо в миску, збризкуємо оливковою олією і посипаємо спеціями (сіль, перець, паприка, куркума, пропущений через прес часник). Залишаємо на 5-10 хвилин.

2. В цей час натираємо сир і змішуємо його з панірувальними сухарями. В окремій мисці збиваємо яйце.

3. Кладемо на лист пекарський папір і розігріваємо духовку до 200 °С. Кожну скибочку баклажанів обмочуємо спочатку в яйці, а потім у суміші із сиру та сухарів і викладаємо на деко. Готуємо палички в духовці близько 20 хвилин.

Їсти їх можна як гарячими, так і холодними.