Тушкована капуста з яблуком і ізюмомРЕЦЕПТ – Тушкована капуста з яблуком і ізюмом.

Тушкована капуста з яблуками – ідеальний вечерю для всієї родини. В обідній час вона стане прекрасним гарніром до м’ясних страв. Капуста, тушкована з яблуками: смачна по домашньому страва – це простий рецепт. Капусту, приготовлену за нашим рецептом, можна їсти як у холодному, так і гарячому вигляді.

Час приготування: 60 хвилин для 5-х людей.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 300 г.,
  • Морква – 50 г.,
  • Цибуля ріпчаста – 50 г.,
  • Кетчуп «Лагідний» – 70 г.,
  • Олія соняшникова – 10 г.,
  • Яблука – 50 г.,
  • Ізюм – 20 г.,
  • Сіль, цукор, перець, зелень.

Приготування страви:

1. Всі інгредієнти очистити та нарізати соломкою. Цибулю та моркву підсмажити на слабкому вогні на олії.

2. Додати нашинковану капусту, ізюму, кетчуп «Лагідний», воду, спеції за смаком і тушкувати до напівготовності.

3. Додати яблука. Залишити мліти під закритою кришкою. За потреби додати трохи води.

Смачного!