Тушкована капуста з яблуком і ізюмом
РЕЦЕПТ – Тушкована капуста з яблуком і ізюмом.
Тушкована капуста з яблуками – ідеальний вечерю для всієї родини. В обідній час вона стане прекрасним гарніром до м’ясних страв. Капуста, тушкована з яблуками: смачна по домашньому страва – це простий рецепт. Капусту, приготовлену за нашим рецептом, можна їсти як у холодному, так і гарячому вигляді.
Час приготування: 60 хвилин для 5-х людей.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 300 г.,
- Морква – 50 г.,
- Цибуля ріпчаста – 50 г.,
- Кетчуп «Лагідний» – 70 г.,
- Олія соняшникова – 10 г.,
- Яблука – 50 г.,
- Ізюм – 20 г.,
- Сіль, цукор, перець, зелень.
Приготування страви:
1. Всі інгредієнти очистити та нарізати соломкою. Цибулю та моркву підсмажити на слабкому вогні на олії.
2. Додати нашинковану капусту, ізюму, кетчуп «Лагідний», воду, спеції за смаком і тушкувати до напівготовності.
3. Додати яблука. Залишити мліти під закритою кришкою. За потреби додати трохи води.
Смачного!
Leave a Reply