Стейк раунд — швидкий і класичний рецепт
РЕЦЕПТ – Стейк раунд — швидкий і класичний рецепт.
Стейк раунд вирізається із з тазостегнової частини туші бичка. Щоб стейк вийшов м’яким і просто танув на губах, його потрібно замаринувати на кілька годин перед смаженням або ж відбити молотком чи розм’якшити тендерайзером.
Час приготування: 480 хвилин для 2-х людей.
Інгредієнти:
1. Дістаньте стейки з холодильника і дайте їм нагрітися до кімнатної температури. Потім просушіть їх паперовим рушником.
2. Накрийте стейки харчовою плівкою і злегка відбийте до товщини приблизно 5 мм. Якщо маєте тендерайзер, скористайтеся ним.
3. Посипте стейки сіллю та перцем, змастіть оливковою олією.
4. Поставте сковороду на вогонь і дайте їй дуже добре нагрітися. Поки сковорода гріється, наріжте дрібно часник.
5. Влийте на сковороду 1 ст. л оливкової олії, всипте часник і обсмажте до легкого золотавого кольору.
6. Викладіть стейки на сковороду. Обсмажуйте по 5 хвилин з кожного боку, поливаючи олією з часником.
7. Загорніть стейки у фольгу та залиште відпочити на 10 хвилин.
Порада: подавати стейки можга разом з підсмаженим часником та зеленню. Також доповнити страву можна свіжим салатом чи нарізаними овочами.
Leave a Reply