Кабачкові оладки
РЕЦЕПТ – Кабачкові оладки.
Кабачкові оладки – ніжні, м’які, що мають тонкий овочевий смак. Корисна та швидка у приготуванні страва. Оскільки смажать їх дуже швидко, у них зберігається більшість вітамінів. Якщо ви хочете чогось простого, швидкого, але оригінального, обов’язково спробуйте приготувати оладки з кабаків.
Час приготування: 20 хвилин для 4-х осіб.
Вам знадобиться:
- 0,5 кг. молодих кабачків,
- 2-3 яйця,
- 3-5 ст. л. борошна,
- Зелень (кріп, кінза),
- 2 зубки часнику,
- Сіль,
- Перець,
- Рослинна олія.
Приготування страви:
1. Кабачки вимий, натри на великій тертці. Посоли, поперчи.
2. Зелень промий, подрібни, часник пропусти через часникодавку.
3. Додай у кабачки яйця, борошно, зелень, часник, добре перемішай. Якщо тісто рідке, додай ще трохи борошна.
4. Розігрій сковороду з рослинною олією та смаж оладки. Подавай зі сметаною.
Leave a Reply