Кабачковые оладьи

РЕЦЕПТ – Кабачкові оладки.

Кабачкові оладки – ніжні, м’які, що мають тонкий овочевий смак. Корисна та швидка у приготуванні страва. Оскільки смажать їх дуже швидко, у них зберігається більшість вітамінів. Якщо ви хочете чогось простого, швидкого, але оригінального, обов’язково спробуйте приготувати оладки з кабаків.

Час приготування: 20 хвилин для 4-х осіб.

Вам знадобиться:

  • 0,5 кг. молодих кабачків,
  • 2-3 яйця,
  • 3-5 ст. л. борошна,
  • Зелень (кріп, кінза),
  • 2 зубки часнику,
  • Сіль,
  • Перець,
  • Рослинна олія.

Приготування страви:

1. Кабачки вимий, натри на великій тертці. Посоли, поперчи.

2. Зелень промий, подрібни, часник пропусти через часникодавку.

3. Додай у кабачки яйця, борошно, зелень, часник, добре перемішай. Якщо тісто рідке, додай ще трохи борошна.

4. Розігрій сковороду з рослинною олією та смаж оладки. Подавай зі сметаною.