Острый соус к мясу на зиму с кетчупом чилиРЕЦЕПТ – Гострий соус до м’яса птахів на зиму з кетчупом чилі.

Надзвичайно смачний, ароматний, гострий соус з кетчупом чилі до м’яса птиці готується буквально за кілька хвилин. Цей соус можна подати до готової м’ясної страви, і зробити заготовки на зиму.

Інгредієнти:

  • Кетчуп Торчин “Чилі” – 300 г.,
  • Лавровий лист – 1 шт.,
  • Мед – 30 гр.,
  • Цукор – 50 гр.,
  • Сіль – 10 гр.,
  • Апельсини (м’якоть) – 300 гр. + 5. гр цедри,
  • Каррі сухий – 5 гр.,
  • Оливкова олія – 25 гр.,
  • Перець запашний – 4 гр.

Приготування страви:

1. На розпечену сковороду налити олію та підсмажити нарізану кубиком м’якоть апельсина.

2. Додати спеції, кетчуп Торчин «Чилі» та томити протягом 10-15 хв. Наприкінці додати мед.

3. Залити в стерилізовані банки та закрити. Рекомендовано до страв із птиці.