Гострий соус до м’яса на зиму з кетчупом чилі
РЕЦЕПТ – Гострий соус до м’яса птахів на зиму з кетчупом чилі.
Надзвичайно смачний, ароматний, гострий соус з кетчупом чилі до м’яса птиці готується буквально за кілька хвилин. Цей соус можна подати до готової м’ясної страви, і зробити заготовки на зиму.
Інгредієнти:
- Кетчуп Торчин “Чилі” – 300 г.,
- Лавровий лист – 1 шт.,
- Мед – 30 гр.,
- Цукор – 50 гр.,
- Сіль – 10 гр.,
- Апельсини (м’якоть) – 300 гр. + 5. гр цедри,
- Каррі сухий – 5 гр.,
- Оливкова олія – 25 гр.,
- Перець запашний – 4 гр.
Приготування страви:
1. На розпечену сковороду налити олію та підсмажити нарізану кубиком м’якоть апельсина.
2. Додати спеції, кетчуп Торчин «Чилі» та томити протягом 10-15 хв. Наприкінці додати мед.
3. Залити в стерилізовані банки та закрити. Рекомендовано до страв із птиці.
Leave a Reply