Піца по іспанські
РЕЦЕПТ – Піца по іспанські.
На 3 особи • Приготування: 45 хв. • 335 ккал.
Вам знадобиться:
- – 1 зубчик часнику
- – 2 ч. л. оливкової олії
- – 100 г моцарелли
- – 150 г помідорів чері
- – 100 г зеленого горошку
- – 2 ст. л. томатної пасти
- – спеції, зелень за смаком
- – 200 г цвітної капусти
- – 100 г тертого пармезану
- – 1 яйце
- – 1/2 склянки борошна грубого помелу
Приготування піци:
1. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, подрібнити та поставити в мікрохвильову піч на 2 хв. Важливо, щоб капуста не зварилася. Часник очистити, подрібнити. Помідори розрізати навпіл. Моцарелу нарізати скибочками.
2. Капусту остудити, додати пармезан, борошно, збите яйце, часник, масло, спеції і замісити тісто.
3. Духовку розігріти до 200 ° С. Сформувати з тіста 3 товсті коржі і випікати їх до золотистого кольору 15 хв.
4. Коржі вийняти, остудити, змастити томатною пастою, викласти помідори чері, горошок, моцарелу та запекти до розплавлення сиру. Подавати готову іспанську піцу гарячою.
Leave a Reply