Пицца по-испански

РЕЦЕПТ – Піца по іспанські.

На 3 особи • Приготування: 45 хв. • 335 ккал.

Вам знадобиться:

  • – 1 зубчик часнику
  • – 2 ч. л. оливкової олії
  • – 100 г моцарелли
  • – 150 г помідорів чері
  • – 100 г зеленого горошку
  • – 2 ст. л. томатної пасти
  • – спеції, зелень за смаком
  • – 200 г цвітної капусти
  • – 100 г тертого пармезану
  • – 1 яйце
  • – 1/2 склянки борошна грубого помелу

Приготування піци:

1. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, подрібнити та поставити в мікрохвильову піч на 2 хв. Важливо, щоб капуста не зварилася. Часник очистити, подрібнити. Помідори розрізати навпіл. Моцарелу нарізати скибочками.

2. Капусту остудити, додати пармезан, борошно, збите яйце, часник, масло, спеції і замісити тісто.

3. Духовку розігріти до 200 ° С. Сформувати з тіста 3 товсті коржі і випікати їх до золотистого кольору 15 хв.

4. Коржі вийняти, остудити, змастити томатною пастою, викласти помідори чері, горошок, моцарелу та запекти до розплавлення сиру. Подавати готову іспанську піцу гарячою.