Піца іспанська
На 3 особи • Приготування: 45 хв. • 335 ккал.
Вам знадобиться:
– 1 зубчик часнику
– 2 ч. л. оливкової олії
– 100 г моцарелли
– 150 г помідорів чері
– 100 г зеленого горошку
– 2 ст. л. томатної пасти
– спеції, зелень за смаком
– 200 г цвітної капусти
– 100 г тертого пармезану
– 1 яйце
– 1/2 склянки борошна грубого помелу
Приготування:
1. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, подрібнити та поставити в мікрохвильову піч на 2 хв. Важливо, щоб капуста не зварилася. Часник очистити, подрібнити. Помідори розрізати навпіл. Моцарелу нарізати скибочками.
2. Капусту остудити, додати пармезан, муку|борошно|, збите яйце, часник, масло, спеції і замісити тісто.
3. Духовку розігріти до 200 ° С. Сформувати з тіста 3 товсті коржі і випікати їх до золотистого кольору 15 хв.
4. Коржі вийняти, остудити, змастити томатною пастою, викласти помідори чері, горошок, моцарелу та запекти до розплавлення сиру. Подавати готову іспанську піцу гарячою.
Leave a Reply