Пицца по-испански

На 3 особи • Приготування: 45 хв. • 335 ккал.

Вам знадобиться:

– 1 зубчик часнику

– 2 ч. л. оливкової олії

– 100 г моцарелли

– 150 г помідорів чері

– 100 г зеленого горошку

– 2 ст. л. томатної пасти

– спеції, зелень за смаком

– 200 г цвітної капусти

– 100 г тертого пармезану

– 1 яйце

– 1/2 склянки борошна грубого помелу

Приготування:

1. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, подрібнити та поставити в мікрохвильову піч на 2 хв. Важливо, щоб капуста не зварилася. Часник очистити, подрібнити. Помідори розрізати навпіл. Моцарелу нарізати скибочками.

2. Капусту остудити, додати пармезан, муку|борошно|, збите яйце, часник, масло, спеції і замісити тісто.

3. Духовку розігріти до 200 ° С. Сформувати з тіста 3 товсті коржі і випікати їх до золотистого кольору 15 хв.

4. Коржі вийняти, остудити, змастити томатною пастою, викласти помідори чері, горошок, моцарелу та запекти до розплавлення сиру. Подавати готову іспанську піцу гарячою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.