Іспанський банановий кремРЕЦЕПТ – Іспанський банановий крем.

Банановий крем в міру солодкий, не дуже жирний, пале неймовірно ніжний. Таким кремом можна торт, прикрасити чи наповнити тістечко, заправити фруктовий салат або в морозильній камері перетворити на морозиво.

Час приготування: 10 хвилин, 4 порції.

Інгредієнти:

Приготування страви:

1. Почистити банани та нарізати їх кубиками.

2. У сковороді або сотейнику розтопити вершкове масло.

3. Додати нарізані банани та дати їм покипіти в маслі близько 2 хвилин помішуючи.

4. Влити лимонний сік (банани мають кипіти). Розім’яти банани до стану пюре.

5. Всипати до сковороди або сотейника кукурудзяний крохмаль та яєчні жовтки. Добре вимішати інгредієнти.

6. Зняти сковороду або сотейник з вогню. Холодне або гаряче молоко додати до решти інгредієнтів.

7. Перемішати до однорідності і поставити посудину знову на вогонь, довести крем до кипіння постійно помішуючи. Після 30 секунд кипіння зняти з вогню.

8. Якщо потрібен повністю однорідний крем без шматочків бананів, процідіть крем крізь сито, злегка протираючи. Якщо хочете лишити шматочки, пропустіть цей крок.

9. Накрити посуд із кремом поліетиленовою плівкою та охолодити при кімнатній температурі близько 2 годин, потім поставити в холодильник.

10. Дуже холодні вершки збити міксером протягом 3 хвилин до утворення високих піків.

11. Дістати банановий крем з холодильника та додати його до вершків та все добре збити.