Спагетти с грибами

РЕЦЕПТ – Спагетті з грибами.

На 4 особи • Приготування: 35 хв. • 345 ккал.

Вам знадобиться:

  • 300 г. спагетті,
  • 1 цибулина,
  • 200 г. печериць,
  • 2 ст. л. рослинної олії,
  • 1 ч. л. гірчиці,
  • 150 г. сметани,
  • 30 г. волоських горіхів,
  • сіль за смаком,
  • мелена паприка,
  • рубана зелень до смаку.

Приготування страви:

1. Спагетті відварити у великій кількості киплячої підсоленої води до готовності, відкинути на друшляк і дати стекти воді.

2. Печериці очистити, протерти вологою тканиною або вимити і нарізати тонкими скибочками.

3. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Горіхи порубати. Розігріти на сковороді олію і підрум’янити цибулю з грибами. Додати сметану з гірчицею, горіхами, посолити, поперчити і тушкувати протягом 5 хв.

4. У соус, що вийшов, викласти спагетті, нагріти і перекласти на тарілки. Можна посипати будь-якою рубаною зеленню.