Сметанный соус с чесноком и петрушкойРЕЦЕПТ – Сметанний соус із часником та петрушкою.

Без такого доповнення, як заправки та соуси, багато страв буде недостатньо виразним. Заправки надають салатам пікантність, а соуси максимально розкривають смак закусок та основних страв.

Густий, гоструватий на смак соус подають до млинців з несолодким припеком і млинцем фаршированим м’ясом, рибою або до класичних млинців на кефірі або сметані.

Час приготування: 10 хв. на 4-х осіб.

Інгредієнти:

  • Сметана жирністю 20% – 150 грамів,
  • Вершки 10-20% – 100 мілілітрів,
  • Петрушка – 1 пучок,
  • Оливкова олія – 2 столові ложки,
  • Часник – 2 зубчики,
  • Сіль за смаком.

Приготування страви:

1. Підготуйте інгредієнти.

2. Відокремте листочки петрушки від стебел, часник наріжте довільними шматочками. У чашу блендера налийте оливкову олію, покладіть часник та петрушку та подрібніть до однорідного стану.

3. Збийте міксером вершки із сіллю, додайте|добавляйте| сметану, масу з петрушки і часнику і акуратно перемішайте.

4. Соус готовий!