Щи с фрикаделькамиРЕЦЕПТ – Щі з фрикадельками.

Щи з фрикадельками – це смачна і проста в приготуванні страва, рецепт якої не вимагатиме від Вас складних інгредієнтів. Легкий та швидкий рецепт дозволить Вам приготувати смачний обід! Жодного бульйону – щі з фрикадельками з курячого фаршу.

Приготування: 40 хв. • 315 ккал. для 8-ми людей.

Вам знадобиться:

Фрикадельки:

  • Фарш курячий 500 г.,
  • Хліб (скибочки) 2 шт.,
  • Молоко 1/2 скл.,
  • Сметана 2 ст. л.,
  • Цибуля 1/2 шт.,
  • Часник (зубчики) 1 шт.,
  • Сіль 3/4 ч. л.

Для супу:

  • Вода 10 скл.,
  • Картопля 3 шт.,
  • Капуста (головка) 1/2 шт.,
  • Масло вершкове 1 ст. л.,
  • Цибуля 1 шт.,
  • Морква 2 шт.,
  • Селера (стебла) 2 шт.,
  • Часник (зубчики) 2 шт.,
  • Помідори 3 шт.,
  • Солодкий перець 1/2 – 1 шт.

Рецепт приготування страви:

1. Налийте воду у велику каструлю і доведіть до кипіння. Додайте картоплю в киплячу воду.

2. Додайте тонко нашатковану капусту, приправити сіллю і перцем. Варіть при слабкому кипінні, поки готуєте інші інгредієнти.

3. На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте цибулю, моркву, селеру і часник. Приправте сіллю і перцем. Готуйте на середньому вогні близько 5 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.

4. Додайте дрібно нарізані помідори і перець. Додайте трохи солі і тушкуйте ще 3 хвилини.

5. Додайте тушковані овочі в суп. Варіть при слабкому кипінні. Загальний час приготування овочів близько 20 хвилин.

6. Поки вариться суп підготуйте фрикадельки. Підсмажений хліб замочіть в молоці на пару хвилин. Змішайте з курячим фаршем, тертим на тертці цибулею, часником, сметаною. Приправте сіллю і перемішайте.

7. Вологими руками сформуйте невеликі фрикадельки і додайте в суп.

8. Готуйте ще 5-7 хвилин до готовності фрикадельок. Зніміть каструлю з плити.