Шашлички з курячих сердецьРЕЦЕПТ – Шашлички з курячих сердець.

Курячі серця – це найдоступніший субпродукт, з якого можна приготувати багато цікавих і ситних страв.

Шашлик виходить ароматним, соковитим, з хрусткою скоринкою і дійсно дуже смачним. Якщо ви ще не готували таку страву, то обов’язково спробуйте!

Час приготування: 15 хвилин на 4-х осіб.

Інгредієнти:

  • Серця курячі – 400 г.,
  • Соєвий соус – 60 г.,
  • Часник – 10 г.,
  • Паприка – ½ ч. л.,
  • Карі – ½ ч. л.,
  • Коріандр – ½ ч. л.,
  • М’ята суха – ½ ч. л.,
  • Базилік – ½ ч. л.,
  • Мед – 100 г.,
  • Сіль, перець до смаку.

Приготування страви:

1. Курячі серця розрізаємо навпіл поперек. Маринуємо їх тертим часником, соєвим соусом, паприкою, коріандром, сіллю та перцем. Насаджуємо їх на шпажки зовнішньою стороною.

2. Змішуємо мед, м’яту та базилік.

3. На розігріту сковороду наливаємо олію і викладаємо туди серця на шпажках. Притискаємо їх кришкою і смажимо з обох боків по 1-2 хвилини.

4. Готові шашлички змащуємо медовою сумішшю та викладаємо на тарілку.