Секрети приготування супа ХАРЧО: види та варіанти страви
Суп харчо – класичні і альтернативні рецепти приготування.
Харчо — це апетитна смачна страва, що прийшла до нас з Грузії. Її смак неможливо переплутати з іншими: наваристий бульйон, ніжне м’ясо й суміш ароматних спецій роблять суп автентичним і смачним. Харчо неодмінно прикрасить обідній стіл і урізноманітнить раціон вашої родини. Цей густий ароматний суп, який відмінно наситить та зігріє.
Для приготування супу харчо традиційно мається на увазі використання яловичини з томатами, рисом, приправами та секретним інгредієнтом: сливовим пюре.
Класичне харчо готується на яловичині. У нього навіть є друга назва, яка дослівно перекладається, як «яловичий суп». Однак сьогодні трапляються також варіації на основі курки, свинини, баранини тощо. Тобто ви можете додавати будь-яке м’ясо, яке знайдете в холодильнику.
- З рибою. Ви вже здогадалися, який інгредієнт використовується тут замість м’яса. Цей рецепт супу харчо передбачає використання більш жирної риби, наприклад, горбуші.
- Пісний. Як випливає з назви, такий рецепт супу харчо передбачає відсутність у першій страві м’ясних інгредієнтів. Водночас обід усе також виходить смачним і наваристим.
- З ковбасою. Тут також ніяких секретів. М’ясну частину замінюємо вашою улюбленою ковбасою, вареною або копченою. Ковбасу необхідно нарізати на невеличкі шматочки, злегка обжарити, та додати до супу за 10 хвилин до його готовності.
Тож експериментуйте і знайдіть свій унікальний харчо.
Leave a Reply