Секрети приготування смачного м’яса по-французьки
Гаряча страва до святкового столу — м’ясо по-французьки.
Хто зможе встояти перед ніжними шматочками свинини, запеченими під сиром із цибулею та помідорами. Добре перевірена класика, щоб частувати гостей.
Варіантів приготування страви чимало, кожна родина має свої невеличкі секрети приготування традиційного частування: починаючи з вибора мʼяса для основи, закінчуючи гарніром.
М’ясо по-французьки зі свинини відмінно поєднується з овочевими салатами, рисом, картоплею та іншими гарнірами.
Секрети приготування м’яса по-французьки
До вашої уваги маленькі поради, які зроблять ваше м’ясо по-французьки, приготовлене у духовці, таким, що “пальчики оближеш”.
Важливо максимально зберегти соковитість свинини. Деякі шеф-кухарі обсмажують нарізані слайси перед запіканням. Буквально одну-дві хвилини з кожної сторони. Як казали раніше, м’ясо можна використовувати будь-яке — телятину, баранину, курку.
Цибулю теж можна попередньо обсмажити. Очистіть від лушпиння та наріжте півкільцями. Розігрійте сковорідку, додавши дві столові ложки соняшникової олії, викладіть цибулю та обсмажте її до м’якості та золотистого кольору. Посоліть на свій смак. На кожну свинячу відбивну кладемо десь по 1-2 ст. л. смаженої цибулі.
Якщо ви не любите томати, їх можна замінити на печериці, попередньо обсмажені із чорним перцем на сковороді. Проте саме томати дадуть страві більше соковитості.
Коли будете посипати відбивні сиром, робіть це акуратно, щоб, коли сир розплавиться, шматочки залишалися окремими одне від одного.
Leave a Reply