Яєчня з перепелиних яєць – ЧАРБУЛЕ
РЕЦЕПТ – яєчня з перепелиних яєць – ЧАРБУЛЕ.
Яєчня з перепелиних яєць – це швидке поживне блюдо, яке часто включають в дієтичне, дитяче та спортивне меню. Яйця перепелів, в порівнянні з курячими, містять в п’ять разів більше калію, в чотири рази більше заліза і в три рази більше вітамінів. Чимало в цьому продукті і амінокислот, міді, цинку, вітаміну А, нікотинової кислоти, фосфору. Ще одна важлива особливість перепелиних яєць-гіпоалергенність.
Час приготування: 15 хвилин на 3-х чоловік.
Інгредієнти:
- Яйця перепелині – 4-8 шт.,
- Томати – 40 г.,
- Болгарський перець – 50 г.,
- Цибуля ріпчаста – 50 г.,
- Морква – 30 г.,
- Часник – 10 г.,
- Сир – 100 г.,
- Кетчуп-лагідний – 50 г.,
- Сметана – 10 г.,
- Сіль, перець.
Приготування страви:
1. Цибулю, перець, моркву, часник нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді до готовності.
2. Заправляємо спеціями і кетчупом-лагідний, тушкуємо 2-3 хвилини.
3. Вбиваємо яйця і готуємо 3-4 хв.
4. Доводимо блюдо до готовності в духовці.
5. Сир солимо, додаємо сметану і зелень.
6. З сирної маси робимо кульки.
7. Дістаємо чарбуле і подаємо на сковорідці з кульками, посипавши зеленню.
Порадуйте себе, рідних і друзів унікальним приготуванням омлету чарбуле з сирними кульками.
Приємного апетиту!
Leave a Reply