Яичница из перепелиных яиц - ЧАРБУЛЕРЕЦЕПТ – яєчня з перепелиних яєць – ЧАРБУЛЕ.

Яєчня з перепелиних яєць – це швидке поживне блюдо, яке часто включають в дієтичне, дитяче та спортивне меню. Яйця перепелів, в порівнянні з курячими, містять в п’ять разів більше калію, в чотири рази більше заліза і в три рази більше вітамінів. Чимало в цьому продукті і амінокислот, міді, цинку, вітаміну А, нікотинової кислоти, фосфору. Ще одна важлива особливість перепелиних яєць-гіпоалергенність.

Час приготування: 15 хвилин на 3-х чоловік.

Інгредієнти:

  • Яйця перепелині – 4-8 шт.,
  • Томати – 40 г.,
  • Болгарський перець – 50 г.,
  • Цибуля ріпчаста – 50 г.,
  • Морква – 30 г.,
  • Часник – 10 г.,
  • Сир – 100 г.,
  • Кетчуп-лагідний – 50 г.,
  • Сметана – 10 г.,
  • Сіль, перець.

Приготування страви:

1. Цибулю, перець, моркву, часник нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді до готовності.

2. Заправляємо спеціями і кетчупом-лагідний, тушкуємо 2-3 хвилини.

3. Вбиваємо яйця і готуємо 3-4 хв.

4. Доводимо блюдо до готовності в духовці.

5. Сир солимо, додаємо сметану і зелень.

6. З сирної маси робимо кульки.

7. Дістаємо чарбуле і подаємо на сковорідці з кульками, посипавши зеленню.

Порадуйте себе, рідних і друзів унікальним приготуванням омлету чарбуле з сирними кульками.

Приємного апетиту!