Шніцель – філе у клярі
РЕЦЕПТ – Шніцель – філе у клярі.
Курячий шницель у клярі – найсмачніша страва, яка не тільки урізноманітнить повсякденне меню, а й зможе прикрасити ваш святковий стіл. Хрусткий та соковитий, курячий шніцель із соусом з кетчупу – надзвичайно просте, але божественно смачне поєднання.
Час приготування: 45 хвилин для 2-х осіб.
Інгредієнти:
- Філе для шніцеля – 2 шт.,
- Борошно – 20 г.,
- Сухарі панірувальні – 80 г.,
- Сіль та перець за смаком,
- Яйце – 2 шт.,
- Олія (для смаження).
Приготування страви:
1. Куряче філе для шніцеля солимо і перчимо.
2. Філе для шніцеля необхідно запанірувати в борошні, яйці і сухарях.
3. Викладаємо на розігріту сковорідку з великою кількістю олії і обсмажуємо шніцель з обох боків до золотистого кольору.
Leave a Reply