Шніцель - філе у кляріРЕЦЕПТ – Шніцель – філе у клярі.

Курячий шницель у клярі – найсмачніша страва, яка не тільки урізноманітнить повсякденне меню, а й зможе прикрасити ваш святковий стіл. Хрусткий та соковитий, курячий шніцель із соусом з кетчупу – надзвичайно просте, але божественно смачне поєднання.

Час приготування: 45 хвилин для 2-х осіб.

Інгредієнти:

  • Філе для шніцеля – 2 шт.,
  • Борошно – 20 г.,
  • Сухарі панірувальні – 80 г.,
  • Сіль та перець за смаком,
  • Яйце – 2 шт.,
  • Олія (для смаження).

Приготування страви:

1. Куряче філе для шніцеля солимо і перчимо.

2. Філе для шніцеля необхідно запанірувати в борошні, яйці і сухарях.

3. Викладаємо на розігріту сковорідку з великою кількістю олії і обсмажуємо шніцель з обох боків до золотистого кольору.