Савойские голубцы

На 8 осіб • Приготування: 80 хв. • 140 ккал.

Вам знадобиться:

– 1 качан савойської капусти

– 4 моркви

– 1/2 зеленого гострого перцю

– 2 ст. л. кропу

– 1/2 ст. йогурту

– 1/2 ст. вершків

– 3 ст. л. лимонного соку

– 1 ч. л. насіння чорної гірчиці

– сіль

– перець

Приготування:

1. Розділи качан капусти на листя, ошпари їх. Моркву натри на тертці, додай гострий зелений перець, зелень, сіль  і добре перемішай.

2. З’єднай йогурт із вершками. Помішуючи, влий лимонний сік, збий до консистенції крему і вилий його в морквяну суміш. Постав на середній вогонь сковороду з олією. Недовівши до появи диму, кинь насіння гірчиці і жар, поки вони не почнуть тріщати і не стануть сизими. Додай їх до моркви, все перемішай, виклади на аркуші капусти і сформуй голубці.

3. Поклади голубці в сотейник, часткою підливку, що залишилася, воду за потребою, посоли, поперчи, додай спеції за смаком. Накрий кришкою та туши на повільному вогні протягом 30 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.