Заварні кільця з сирним кремом
РЕЦЕПТ – Заварні кільця з сирним кремом.
Заварні кільця з кремом – це чудовий десерт, який сподобається і дорослим і дітям. Такі тістечка виходять дуже ніжними, повітряними, з приємним сирно-вершковим смаком та неповторним ароматом.
Час приготування: 50 хвилин для 2-х осіб.
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно – 250 г;
- Молоко – 150 мл;
- Вода – 150 мл;
- Вершкове масло – 150 г;
- Яйце – 5 шт.
Для крему:
- Сир – 200 г;
- Згущене молоко – 3-5 ст. л.
Приготування страви:
1. З’єднати в каструлі молоко, воду та вершкове масло. Довести до кипіння, щоб масло повністю розчинилося.
2. Далі різко всипати борошно й швидко перемішати дерев’яною лопаткою, щоб все борошно відразу заварилося.
3. Повернути тісто на вогонь і мішати пару хвилин, щоб зайва волога випарувалася.
4. Зняти тісто з вогню та дати охолонути до теплого стану. Потім вбити яйця, добре перемішати. Тісто має стати еластичним і трохи тягучим.
5. За допомогою кондитерського мішка відсадити на деко тісто у вигляді кілець. Відправити у розігріту до 200°С духовку на 15-20 хвилин.
6. Приготування крему. Збити м’який сир зі згущеним молоком.
7. Кільця остудити й розрізати навпіл. Наповнити одну половинку сирним кремом і закрити другою.
8. Готові кільця можна посипати цукровою пудрою.
Leave a Reply