Заварні кільця з сирним кремомРЕЦЕПТ – Заварні кільця з сирним кремом.

Заварні кільця з кремом – це чудовий десерт, який сподобається і дорослим і дітям. Такі тістечка виходять дуже ніжними, повітряними, з приємним сирно-вершковим смаком та неповторним ароматом.

Час приготування: 50 хвилин для 2-х осіб.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно – 250 г;
  • Молоко – 150 мл;
  • Вода – 150 мл;
  • Вершкове масло – 150 г;
  • Яйце – 5 шт.

Для крему:

  • Сир – 200 г;
  • Згущене молоко – 3-5 ст. л.

Приготування страви:

1. З’єднати в каструлі молоко, воду та вершкове масло. Довести до кипіння, щоб масло повністю розчинилося.

2. Далі різко всипати борошно й швидко перемішати дерев’яною лопаткою, щоб все борошно відразу заварилося.

3. Повернути тісто на вогонь і мішати пару хвилин, щоб зайва волога випарувалася.

4. Зняти тісто з вогню та дати охолонути до теплого стану. Потім вбити яйця, добре перемішати. Тісто має стати еластичним і трохи тягучим.

5. За допомогою кондитерського мішка відсадити на деко тісто у вигляді кілець. Відправити у розігріту до 200°С духовку на 15-20 хвилин.

6. Приготування крему. Збити м’який сир зі згущеним молоком.

7. Кільця остудити й розрізати навпіл. Наповнити одну половинку сирним кремом і закрити другою.

8. Готові кільця можна посипати цукровою пудрою.