Бутерброды со шпротами на хрустящем багете с нежным кремом

РЕЦЕПТ – бутерброди зі шпротами на хрусткому багеті з ніжним кремом.

У цій закусці чудово поєднуються хрусткий багет, ніжна кремова основа та ароматні шпроти. Вишукані бутерброди зі шпротами неодмінно стануть окрасою новорічного столу, адже поєднання хрусткого багету і ніжної риби, щедро розбавлене кремом – це найкраще що може бути.

Час приготування: 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • Багет – 1 шт.,
  • Шпроти в олії консервовані – 1 банка,
  • Яйця – 3 шт.,
  • Сир плавлений вершковий – 2 шт. (140 гр.),
  • Огірок солоний – 1 шт.,
  • Часник – 1 зубчик,
  • Майонез – 35 гр.,
  • Петрушка свіжа кілька гілочок,
  • Кріп свіжий для прикраси,
  • Сіль за смаком,
  • Перець чорний мелений – на смак.

Приготування страви:

1. Яйця відварюємо круто, остуджуємо та очищаємо.

2. Багет нарізаємо на порційні скибочки.

3. Шматочки багету викладаємо на лист. Відправляємо в попередньо розігріту до 180°С духовку на 10 хвилин. Потрібно щоб багет підсушився і став хрустким. Потім повністю остуджуємо.

4. У чашу блендера кладемо солоний огірок, часник, відварені яйця, плавлений сир та свіжу зелень петрушки. Додаємо трохи майонезу та все перебиваємо в однорідну масу.

5. Кремоподібну основу для бутербродів, що вийшла, спробуйте на смак і за бажанням додайте сіль і мелений перець.

6. Масу перекладаємо в одноразовий мішок кондитерський і відсаджуємо її на багет.

7. Зі шпрот зливаємо масло і викладаємо рибку на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

8. Викладаємо рибу зверху на бутерброди.

9. Прикрашаємо бутерброди зі шпротами гілочками свіжого кропу і подаємо до столу.