Бутерброди зі шпротами на хрусткому багеті з ніжним кремом
РЕЦЕПТ – бутерброди зі шпротами на хрусткому багеті з ніжним кремом.
У цій закусці чудово поєднуються хрусткий багет, ніжна кремова основа та ароматні шпроти. Вишукані бутерброди зі шпротами неодмінно стануть окрасою новорічного столу, адже поєднання хрусткого багету і ніжної риби, щедро розбавлене кремом – це найкраще що може бути.
Час приготування: 15 хвилин.
Інгредієнти:
- Багет – 1 шт.,
- Шпроти в олії консервовані – 1 банка,
- Яйця – 3 шт.,
- Сир плавлений вершковий – 2 шт. (140 гр.),
- Огірок солоний – 1 шт.,
- Часник – 1 зубчик,
- Майонез – 35 гр.,
- Петрушка свіжа кілька гілочок,
- Кріп свіжий для прикраси,
- Сіль за смаком,
- Перець чорний мелений – на смак.
Приготування страви:
1. Яйця відварюємо круто, остуджуємо та очищаємо.
2. Багет нарізаємо на порційні скибочки.
3. Шматочки багету викладаємо на лист. Відправляємо в попередньо розігріту до 180°С духовку на 10 хвилин. Потрібно щоб багет підсушився і став хрустким. Потім повністю остуджуємо.
4. У чашу блендера кладемо солоний огірок, часник, відварені яйця, плавлений сир та свіжу зелень петрушки. Додаємо трохи майонезу та все перебиваємо в однорідну масу.
5. Кремоподібну основу для бутербродів, що вийшла, спробуйте на смак і за бажанням додайте сіль і мелений перець.
6. Масу перекладаємо в одноразовий мішок кондитерський і відсаджуємо її на багет.
7. Зі шпрот зливаємо масло і викладаємо рибку на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
8. Викладаємо рибу зверху на бутерброди.
9. Прикрашаємо бутерброди зі шпротами гілочками свіжого кропу і подаємо до столу.
Leave a Reply