Салат с малиной и копченой ветчинойРЕЦЕПТ – Салат з малиною та копченою шинкою.

Пропонуємо Вам скуштувати цей «мегасмачний» салат з малиною та копченою шинкою. Поєднання малини з шинкою – це неймовірне переплетення смаків, це просто захоплення. Смачно, ситно, корисно та низькокалорійно – все це можна сказати про салат.

Час приготування: 25 хвилин для 2-х осіб.

Інгредієнти:

  • Сир фета – 200 гр.;
  • Салат – 8-10 листків;
  • Копчена шинка – 8-10 скибочок;
  • Червона цибулина – 1 головка;
  • Малина свіжа – 250/300 гр.;
  • Сік 1 лимона;
  • Оливкова олія – за смаком;
  • Петрушка – 8 гілочок;
  • Сіль і перець.

Приготування страви:

1. Дуже простий рецепт. Нарізаємо великим кубиком приблизно розміром з ягоду малини, фету. Далі на блюдо сервіровки викладаємо заздалегідь вимите листя салату. Зверху на кожен лист салату кладемо скибочку шинки. Червону цибулю нарізаємо кільцями і кладемо зверху на шинку. Петрушка подрібнюємо і посипаємо зверху, також викладаємо, на кожен лист салату з шинкою, по 3-4 ягоди малини.

2. Тепер приготуємо соус: у блендер відправляємо оливкову олію, лимонний сік та залишок малини. Солимо і перчимо на смак. Усю суміш збиваємо у блендері до однорідної консистенції. Заливаємо наш салат готовим соусом, за бажання подаємо салат із прохолодним білим вином.