Салат с маринованными грибамиРЕЦЕПТ – салат з маринованими грибами.

Смачний і швидкий у приготуванні салат з маринованими грибами. Коли хочеться чогось більш пікантного та пряного? Є баночка маринованих грибочків – чудова нагода зробити смачний святковий салат з грибами.

Час приготування: 20 хвилин для 4-х людей.

Інгредієнти:
  • Печериці – 460 г.,
  • Квасоля червона консервована – 400 г.,
  • Перець солодкий червоний – 1 шт.
  • Перець зелений солодкий – 1 шт.
  • Перець помаранчевий солодкий – 1 шт.
  • Червона солодка цибуля – 1 шт.,
  • Томати – 4 шт.,
  • Олія рослинна – 6 ст. л.,
  • Сіль, перець чорний – за смаком,
  • Кріп – 25 г.

Приготування страви:

1. Нарізати томати тонкими часточками, солодкий перець – смужками, чверть цибулі – кільцями.

2. У мисці змішати печериці, консервовану квасолю, солодкий перець, томати та цибулю.

3. Заправити салат олією, посолити і поперчити до смаку, прикрасити кропом.