Салат с маринованными грибамиРЕЦЕПТ – салат з маринованими грибами.

Смачний і швидкий у приготуванні салат з маринованими грибами. Коли хочеться чогось більш пікантного та пряного? Є баночка маринованих грибочків – чудова нагода зробити смачний святковий салат з грибами.

Час приготування: 20 хвилин для 4-х людей.

Інгредієнти:
  • печериці – 460 г.,
  • квасоля червона консервована – 400 г.,
  • перець солодкий червоний – 1 шт.
  • перець зелений солодкий – 1 шт.
  • перець помаранчевий солодкий – 1 шт.
  • червона солодка цибуля – 1 шт.,
  • томати – 4 шт.,
  • олія рослинна – 6 ст. л.,
  • сіль, перець чорний – за смаком,
  • кріп – 25 г.

Приготування страви:

1. Нарізати томати тонкими часточками, солодкий перець – смужками, чверть цибулі – кільцями.

2. У мисці змішати печериці, консервовану квасолю, солодкий перець, томати та цибулю.

3. Заправити салат олією, посолити і поперчити до смаку, прикрасити кропом.