Салат з маринованими грибами
РЕЦЕПТ – салат з маринованими грибами.
Смачний і швидкий у приготуванні салат з маринованими грибами. Коли хочеться чогось більш пікантного та пряного? Є баночка маринованих грибочків – чудова нагода зробити смачний святковий салат з грибами.
Час приготування: 20 хвилин для 4-х людей.
Інгредієнти:
- Печериці – 460 г.,
- Квасоля червона консервована – 400 г.,
- Перець солодкий червоний – 1 шт.
- Перець зелений солодкий – 1 шт.
- Перець помаранчевий солодкий – 1 шт.
- Червона солодка цибуля – 1 шт.,
- Томати – 4 шт.,
- Олія рослинна – 6 ст. л.,
- Сіль, перець чорний – за смаком,
- Кріп – 25 г.
Приготування страви:
1. Нарізати томати тонкими часточками, солодкий перець – смужками, чверть цибулі – кільцями.
2. У мисці змішати печериці, консервовану квасолю, солодкий перець, томати та цибулю.
3. Заправити салат олією, посолити і поперчити до смаку, прикрасити кропом.
Leave a Reply