Салат з консервованою квасолею і помідорамиРЕЦЕПТ – Салат з консервованою квасолею і помідорами.

Салат з консервованою квасолею і помідорами виходить дуже соковитим і яскравим за смаком. До того ж, його легко готувати в домашніх умовах. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт, якщо хочете яскраво урізноманітнити звичне меню. Обіцяємо, що ви залишитеся задоволені.

Час приготування: 30 хвилин для 2-х людей.

Інгредієнти:

  • Квасоля консервована – 150 гр.,
  • Помідор – 1 шт.,
  • Сир твердий – 70 гр.,
  • Ковбаса варена – 100 гр.,
  • Часник – 1 зубчик,
  • Сіль – за смаком,
  • Перець чорний мелений – за смаком,
  • Зелень – для прикраси.

Приготування страви:

1. Варену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками.

2. Твердий сир натираємо на великій терці.

3. Промиваємо помідор і звільняємо його від плодоніжки. Далі овоч також ріжемо невеликими кубиками.

4. З консервованої квасолі зливаємо рідину.

5. У глибокій мисці з’єднуємо квасоля, сир, помідори і ковбасу.

6. Доповнюємо масу сіллю і чорним молотим перцем, заправляємо майонезом і акуратно перемішуємо.

7. Апетитний і соковитий салат з консервованою квасолею і помідорами готовий. Прикрашайте свіжою зеленню і подавайте до столу.