Салат «Шедевр» с курицей и сладким перцем

РЕЦЕПТ – Салат “Шедевр”.

Інгредієнти:

  • Курка – 200 грам;
  • Перець червоний солодкий (м’ясистий) – 250 грам;
  • Стручкова квасоля – 200 грам;
  • Яйця курячі – 3 шт;
  • Майонез для заправки салату – 4 ст. л;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Рослинна олія – 4 ст. л;
  • Сіль за смаком.

Приготування страви:

1. Візьміть курку (філе або стегенце), стручкову квасолю, солодкий червоний м’ясистий перець, часник, олію, курячі яйця, майонез і сіль.

2. Зваріть куряче м’ясо в солоній воді і остудіть, ще зваріть круто яйця, також остудіть їх. Стручкову квасолю (можна заморожена) відваріть 3 хвилини в сильно солоній воді і зануріть на 30 секунд в холодну воду, потім квасолю відкиньте на друшляк, нехай вся вода стіче до останньої краплі.

3. Солодкий перець наріжте кубиками і обсмажте до м’якості з одним зубчиком часнику (подрібніть його) на олії. Перекладіть перець із часником на тарілку – нехай остигає.

4. Квасолю та шматочки курячого м’яса з’єднайте у мисці.

5. Додайте до них яйця, нарізані кубиками, і перець, що остигнув.

Все заправте майонезом, для кращого смаку можна додати трохи солі.

6. Салат перемішайте і поставте в холодильник, нехай постоїть там з півгодини, просочиться як слід.