Салат “Фантазія”
На 6 осіб • Приготування: 30 хв. • 160 ккал.
Вам знадобиться:
– 0.5 кг вареної вирізки
– 1/2 лимона
– 0.5 кг креветок
– 50 г несолодкого йогурту
– салат
– 3 картоплини
– 100 г сметани
– 1/2 ч. л. цукрової пудри та гірчиці
– 1 ст. л. борошна
– сіль
Приготування:
1. Креветки відвари в підсоленій воді, остуди та почисти. Збризкати їх лимонним соком і дай настоятися. М’ясо поріж великими кубиками.
2.Картоплю почисти, поріж крупними кубиками і обсмаж на вершковому маслі до утворення скоринки. Потім закрий кришкою, додай трохи води та протушкуй до готовності.
3. Листя салату промий, дай їм підсохнути і поріж великими шматками.
4. Змішай віночком сметану, йогурт, лимонний сік, цукрову пудру, гірчицю, спеції. Посоли за смаком та постав на пару годин у холодильник.
5. Помісти всі інгредієнти в салатницю і заправ остиглим соусом.
6. Подавай на стіл із грінками з білого хліба.
Leave a Reply