Салат «Фантазия»

На 6 осіб • Приготування: 30 хв. • 160 ккал.

Вам знадобиться:

– 0.5 кг вареної вирізки

– 1/2 лимона

– 0.5 кг креветок

– 50 г несолодкого йогурту

– салат

– 3 картоплини

– 100 г сметани

– 1/2 ч. л. цукрової пудри та гірчиці

– 1 ст. л. борошна

– сіль

Приготування:

1. Креветки відвари в підсоленій воді, остуди та почисти. Збризкати їх лимонним соком і дай настоятися. М’ясо поріж великими кубиками.

2.Картоплю почисти, поріж крупними кубиками і обсмаж на вершковому маслі до утворення скоринки. Потім закрий кришкою, додай трохи води та протушкуй до готовності.

3. Листя салату промий, дай їм підсохнути і поріж великими шматками.

4. Змішай віночком сметану, йогурт, лимонний сік, цукрову пудру, гірчицю, спеції. Посоли за смаком та постав на пару годин у холодильник.

5. Помісти всі інгредієнти в салатницю і заправ остиглим соусом.

6. Подавай на стіл із грінками з білого хліба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.