Роли по-українськи
РЕЦЕПТ – Роли по-українськи.
Приготувати японські роли з українських оселедців. Цікаві і дуже смачні, вони і прикрасять Ваш стіл, і порадують Вас своїм незвичайним смаком. Це блюдо слов’янської кухні, яке на вигляд нагадує відоме японське.
Час приготування: 15 хвилин для 3-х людей.
Вам знадобиться:
- 2-3 оселедця,
- Червоний солодкий перець,
- 2 солоні огірки,
- Цибулина,
- Зелена цибуля або кріп,
- Оцет.
Приготування страви:
1. Оселедець розбери на філе. Перець і огірки наріж смужками, цибулину кільцями і злегка замаринуй в окропі з оцтом.
2. На рибне філе виклади смужку перцю, огірка і загорни рулетики.
3. Зелену цибулю подрібни, насип на страву, розмісти на ньому роли і прикрась кільцями маринованої цибулі.
Leave a Reply