Роллы по-украинскиРЕЦЕПТ – Роли по-українськи.

Приготувати японські роли з українських оселедців. Цікаві і дуже смачні, вони і прикрасять Ваш стіл, і порадують Вас своїм незвичайним смаком. Це блюдо слов’янської кухні, яке на вигляд нагадує відоме японське.

Час приготування: 15 хвилин для 3-х людей.

Вам знадобиться:

  • 2-3 оселедця,
  • Червоний солодкий перець,
  • 2 солоні огірки,
  • Цибулина,
  • Зелена цибуля або кріп,
  • Оцет.

Приготування страви:

1. Оселедець розбери на філе. Перець і огірки наріж смужками, цибулину кільцями і злегка замаринуй в окропі з оцтом.

2. На рибне філе виклади смужку перцю, огірка і загорни рулетики.

3. Зелену цибулю подрібни, насип на страву, розмісти на ньому роли і прикрась кільцями маринованої цибулі.