Суп із фрикадельками
РЕЦЕПТ – Суп із фрикадельками.
Смачний суп із фрикадельками і вермішеллю. Дуже простий, швидкий та смачний супчик! За бажанням можна додавати в бульйон інші інгредієнти. Суп із фрикадельками – це завжди палочка-виручалочка для будь-якої господині!
Час приготування: 60 хвилин для 2-х осіб.
Інгредієнти:
- Картопля – 500 г.,
- Фарш яловичини – 300 г.,
- Цибуля ріпчаста – 150 г.,
- Морква – 150 г.,
- Дрібна вермішель – 50-100 г.,
- Манна крупа – 2 ст. л.,
- Лавровий лист – 2 шт.,
- Петрушка – за смаком,
- Сіль, перець – на смак.
Приготування страви:
1. Фарш посолити, поперчити, додати манку, добре вимісити. Сформувати у руках невеликі щільні кульки.
2. Цибулю почистити, дрібно порізати. Моркву почистити, натерти на тертці. Картоплю почистити, нарізати кубиками.
3. У каструлю налити 2 літри води, довести до кипіння. Опустити картоплю у воду, додати цибулю та моркву. Довести до кипіння, посолити, поперчити, додати лавровий лист.
4. Опустити фрикадельки по одній в киплячий суп. Варити 15-25 хвилин залежно від розміру фрикадельок.
5. Додати вермішель, варити 5 хвилин.
6. Додати дрібно нарізану петрушку, вимкнути вогонь. Суп готовий.
Смачного!
Leave a Reply