Рассольник с курицей

На 6 осіб • Приготування: 40 хв. • 325 ккал.

Вам знадобляться такі продукти:

– бульйон 8-10 скл.

– відварне м’ясо 1/2 скл.

– картопля 2-3 шт.

– ячмінь 1/4 скл.

– масло вершкове 1/2 ст. л.

– цибуля 1 шт.

– морква 1 шт.

– солоні огірки (терті) 1 скл.

– сіль, перець за смаком

Приготування страви:

1. М’ясо курки залийте холодною водою, додайте цибулю, лавровий лист і перець горошком. Відваріть до готовності. Бульйон процідіть. М’ясо порізати шматочками, видаліть кістки.

2. Картоплю наріжте кубиками, додайте в суп.

3. Додайте ячмінь. Накрийте кришкою і готуйте при слабкому кипінні.

4. Обсмажте до м’якості на сковороді цибулю і моркву з додаванням 1/2 ст. ложки вершкового масла. Приправте сіллю і перцем.

5. Огірки натріть на тертці і додайте в суп. Можна влити трохи огіркового розсолу. Відваріть протягом 30-40 хвилин, до готовності картоплі і ячменю.

6. Додайте рубану петрушку, кріп, зелену цибулю. Подавайте зі сметаною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.