Розсольник з куркою
На 6 осіб • Приготування: 40 хв. • 325 ккал.
Вам знадобляться такі продукти:
– бульйон 8-10 скл.
– відварне м’ясо 1/2 скл.
– картопля 2-3 шт.
– ячмінь 1/4 скл.
– масло вершкове 1/2 ст. л.
– цибуля 1 шт.
– морква 1 шт.
– солоні огірки (терті) 1 скл.
– сіль, перець за смаком
Приготування страви:
1. М’ясо курки залийте холодною водою, додайте цибулю, лавровий лист і перець горошком. Відваріть до готовності. Бульйон процідіть. М’ясо порізати шматочками, видаліть кістки.
2. Картоплю наріжте кубиками, додайте в суп.
3. Додайте ячмінь. Накрийте кришкою і готуйте при слабкому кипінні.
4. Обсмажте до м’якості на сковороді цибулю і моркву з додаванням 1/2 ст. ложки вершкового масла. Приправте сіллю і перцем.
5. Огірки натріть на тертці і додайте в суп. Можна влити трохи огіркового розсолу. Відваріть протягом 30-40 хвилин, до готовності картоплі і ячменю.
6. Додайте рубану петрушку, кріп, зелену цибулю. Подавайте зі сметаною.
Leave a Reply