Рассольник с курицейРЕЦЕПТ – Розсольник із куркою.

Приготуйте розсольник з куркою і ячменем за цим рецептом. Вам сподобається. Огірковий розсіл надасть бульйону приємної кислинки та яскравого смаку. Розсольник з куркою – смачний, освіжаючий і насичений смаком супчик. Відмінний варіант для першої страви за вашим обіднім столом.

Приготування: 40 хв. • 325 ккал. для 6-х людей.

Вам знадобляться такі продукти:

  • Бульйон 8-10 скл.,
  • Відварне м’ясо (Курка) 0,5 кг.,
  • Картопля 2-3 шт.,
  • Ячмінь 1/4 скл.,
  • Масло вершкове 1/2 ст. л.,
  • Цибуля 1 шт.,
  • Морква 1 шт.,
  • Солоні огірки (терті) 1 скл.,
  • Сіль, перець за смаком.

Приготування страви:

1. М’ясо курки залийте холодною водою, додайте цибулю, лавровий лист і перець горошком. Відваріть до готовності. Бульйон процідіть. М’ясо порізати шматочками, видаліть кістки.

2. Картоплю наріжте кубиками, додайте в суп.

3. Додайте ячмінь. Накрийте кришкою і готуйте при слабкому кипінні.

4. Обсмажте до м’якості на сковороді цибулю і моркву з додаванням 1/2 ст. ложки вершкового масла. Приправте сіллю і перцем.

5. Огірки натріть на тертці і додайте в суп. Можна влити трохи огіркового розсолу. Відваріть протягом 30-40 хвилин, до готовності картоплі і ячменю.

6. Додайте рубану петрушку, кріп, зелену цибулю. Подавайте зі сметаною.