Гарбузове печивоРЕЦЕПТ– Гарбузове печиво.

Сезон гарбузів стартував, тож час готувати ароматне гарбузове печиво! Воно надзвичайно ніжне та м’яке, просте і чудово смакує  з чашкою кави. Головний інгредієнт цього печива – гарбузове пюре, яке готується дуже просто, а потім змішаємо решту інгредієнтів.

Час приготування: 35 хвилин для 4-х людей.

Інгредієнти:

Приготування страви:

1. Розігрійте духовку до 180°С. Застеліть два дека пергаментним папером.

2. У мисці змішайте борошно, імбир, корицю, мускатний горіх, розпушувач, соду та сіль.

3. В іншій мисці міксером збийте масло з цукром до однорідності, приблизно 3 хвилини. Окремо збийте яйце, гарбузове пюре та ванільний екстракт.

4. Додайте борошняну суміш до гарбузової і збийте до однорідності.

5. На деко нанесіть тісто ложками по 2 ст. л., на відстані не менше 2 см одне від одного.

6. Посипте цукром та випікайте приблизно 12 хвилин.

7. Перекладіть печиво на решітку до повного охолодження.