Повітряні булочки з джемом
РЕЦЕПТ – Повітряні булочки з джемом.
Повітряні булочки з джемом – в основі рецепта просте у приготуванні безопарне дріжджове тісто, яке не потрібно дуже довго витримувати. Пухкі, запашні та дуже ніжні. Вони обов’язково сподобаються вашим гостям та рідним.
Час приготування: 40 хвилин, 10 порцій.
Інгредієнти:
Приготування страви:
1. В тепле молоко додаємо дріжджі, 2 яйця та цукор. Перемішуємо й додаємо борошно. Вимішуємо 5 хвилин.
2. Додаємо тепле вершкове масло та ванільний цукор. Вимішуємо ще 5 хвилин.
3. Тісто повинне стати мʼяким і не прилипати до рук.
4. Накриваємо миску з тістом рушником або плівкою та залишаємо у теплому місці десь на годину.
5. Ділимо тісто на 10 частин.
6. Кожну частину розкатуємо в невеликий овал та викладаємо в середину половину столової ложки джему.
7. Складаємо тісто з країв до центру, трішки прикривши начинку.
8. Викладаємо на деко застелене пергаментом й змащуємо тісто збитим до однорідності яйцем.
9. Випікати 25 хвилин при 180 градусах.
Leave a Reply