Картопляні ватрушки з куркою
РЕЦЕПТ – Картопляні ватрушки з куркою.
Картопляні ватрушки з куркою – це оригінальна подача картопляного пюре з м’ясом. Невеликі картопляні ватрушки прекрасно підійдуть як для святкового столу, так і для повсякденного перекушування. Готуються вони легко і дуже смачні. Картопляні ватрушки або як прийнято їх називати – зрази, це смакота.
Час приготування: 25 хвилин для 4-х осіб.
Інгредієнти:
Для картопляних ватрушок:
- 0,5 кг. картоплі,
- 1 яйце,
- 0,5 ч. л. солі,
- 2 ст. л. борошна,
- Зелень,
- Твердий сир.
Для начинки:
- 250 грам курячого фаршу,
- 2 цибулини,
- Спеції,
- 1 столова ложка майонезу,
- Трохи часнику.
Приготування страви:
1. Фарш обсмажити з цибулею та спеціями з додаванням часнику та майонезу.
2. Картоплю зварити у підсоленій воді, воду злити, картоплю розім’яти, додати яйце, борошно, зелень.
3. Тісто остудити, поділити на шматочки. З кожного шматочка зробити невеликий коржик, викласти їх на змащене деко застелене пергаментом. Кожну змастити збитим яйцем, викласти зверху начинку, посипати тертим сиром.
4. Випікати за 160 градусів чверть години.
Leave a Reply