Картофельные ватрушки с курицейРЕЦЕПТ – Картопляні ватрушки з куркою.

Картопляні ватрушки з куркою – це оригінальна подача картопляного пюре з м’ясом. Невеликі картопляні ватрушки прекрасно підійдуть як для святкового столу, так і для повсякденного перекушування. Готуються вони легко і дуже смачні. Картопляні ватрушки або як прийнято їх називати – зрази, це смакота.

Час приготування: 25 хвилин для 4-х осіб.

Інгредієнти:

Для картопляних ватрушок:

  • 0,5 кг. картоплі,
  • 1 яйце,
  • 0,5 ч. л. солі,
  • 2 ст. л. борошна,
  • Зелень,
  • Твердий сир.

Для начинки:

  • 250 грам курячого фаршу,
  • 2 цибулини,
  • Спеції,
  • 1 столова ложка майонезу,
  • Трохи часнику.

Приготування страви:

1. Фарш обсмажити з цибулею та спеціями з додаванням часнику та майонезу.

2. Картоплю зварити у підсоленій воді, воду злити, картоплю розім’яти, додати яйце, борошно, зелень.

3. Тісто остудити, поділити на шматочки. З кожного шматочка зробити невеликий коржик, викласти їх на змащене деко застелене пергаментом. Кожну змастити збитим яйцем, викласти зверху начинку, посипати тертим сиром.

4. Випікати за 160 градусів чверть години.