Свинина у пиві
РЕЦЕПТ – Свинина у пиві.
Свинина у пиві – найголовніше тут свинина. Вибір м’яса залежить від ваших уподобань. Якщо любите жирніше, то підійде ошийок, хочеться менш жирного — візьміть шніцель. Попереднього маринування м’ясо не потребує. Спочатку ми швидко обсмажимо його до золотавості, потім обітремо спеціями та вже в каструлі готуватимемо в пиві та соєвому соусі.
Час приготування: 40 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування страви:
1. М’ясо промийте та просушіть паперовою серветкою. Обсмажте у сковороді на олії на сильному вогні з усіх боків до золотистого кольору.
2. Зніміть та покладіть у миску. Посоліть, поперчіть, притрусіть спеціями. Перекладіть у каструлю.
3. Залийте м’ясо пивом, додайте соєвий соус. Поставте каструлю на повільний вогонь та проваріть м’ясо 60-90 хвилин, періодично перевертаючи.
4. За п’ять хвилин до кінця варіння присипте свинину цукром, карамелізуйте (обсмажте, перевертаючи) по декілька хвилин з кожного боку.
5. Дістаньте з маринаду на тарілку та дайте охолонути.
6. Наріжте та подавайте до столу.
Leave a Reply