Свинина у пивіРЕЦЕПТ – Свинина у пиві.

Свинина у пиві – найголовніше тут свинина. Вибір м’яса залежить від ваших уподобань. Якщо любите жирніше, то підійде ошийок, хочеться менш жирного — візьміть шніцель. Попереднього маринування м’ясо не потребує. Спочатку ми швидко обсмажимо його до золотавості, потім обітремо спеціями та вже в каструлі готуватимемо в пиві та соєвому соусі.

Час приготування: 40 хвилин.

Інгредієнти:

Приготування страви:

1. М’ясо промийте та просушіть паперовою серветкою. Обсмажте у сковороді на олії на сильному вогні з усіх боків до золотистого кольору.

2. Зніміть та покладіть у миску. Посоліть, поперчіть, притрусіть спеціями. Перекладіть у каструлю.

3. Залийте м’ясо пивом, додайте соєвий соус. Поставте каструлю на повільний вогонь та проваріть м’ясо 60-90 хвилин, періодично перевертаючи.

4. За п’ять хвилин до кінця варіння присипте свинину цукром, карамелізуйте (обсмажте, перевертаючи) по декілька хвилин з кожного боку.

5. Дістаньте з маринаду на тарілку та дайте охолонути.

6. Наріжте та подавайте до столу.