Пицца с морепродуктами

На 5 персон • Приготування: 45 хв. • 335 ккал.

Вам знадобиться:

  • 100 г каперсів
  • 1 ст. л. томатного соусу
  • 50 г тертого твердого сиру
  • 300 г заморожених морепродуктів за смаком
  • 1 ч. л. соку лимона
  • сіль, мелений білий і рожевий перець за смаком

Для тіста:

  • 1-1,5 склянки борошна
  • 7 г сухих дріжджів
  • 4-5 ст. л. оливкової олії

Рецепт приготування:

1. У мисці розвести дріжджі в теплій воді (100 мл), додати сіль за смаком і оливкову олію, перемішати і залишити на 10 хв.

2. Тісто добре вимісити і перекласти в миску, змащену оливковою олією, поставити в тепле місце на 15 хв.

3. Морепродукти розморозити, залити холодною водою, залишити на 10 хв, відкинути на друшляк, викласти на паперовий рушник, добре обсушити, скропити соком лимона. Залишити ще на 5 хв, щоб стекли надлишки соку.

4. Духовку розігріти до 200 °С. Розкачати тісто, змастити томатним соусом, розкласти морепродукти, щоб вони покрили всю піцу. Посолити, приправити білим і рожевим перцем.

5. Посипати каперсами і тертим сиром. Випікати 20 хв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.