Піца з морепродуктами
На 5 персон • Приготування: 45 хв. • 335 ккал.
Вам знадобиться:
- 100 г каперсів
- 1 ст. л. томатного соусу
- 50 г тертого твердого сиру
- 300 г заморожених морепродуктів за смаком
- 1 ч. л. соку лимона
- сіль, мелений білий і рожевий перець за смаком
Для тіста:
- 1-1,5 склянки борошна
- 7 г сухих дріжджів
- 4-5 ст. л. оливкової олії
Рецепт приготування:
1. У мисці розвести дріжджі в теплій воді (100 мл), додати сіль за смаком і оливкову олію, перемішати і залишити на 10 хв.
2. Тісто добре вимісити і перекласти в миску, змащену оливковою олією, поставити в тепле місце на 15 хв.
3. Морепродукти розморозити, залити холодною водою, залишити на 10 хв, відкинути на друшляк, викласти на паперовий рушник, добре обсушити, скропити соком лимона. Залишити ще на 5 хв, щоб стекли надлишки соку.
4. Духовку розігріти до 200 °С. Розкачати тісто, змастити томатним соусом, розкласти морепродукти, щоб вони покрили всю піцу. Посолити, приправити білим і рожевим перцем.
5. Посипати каперсами і тертим сиром. Випікати 20 хв.
Leave a Reply