Піца з куркою на надзвичайно смачному тістіРЕЦЕПТ – Піца з куркою на надзвичайно смачному тісті.

Ця хрустка  цільнозернова піца з куркою з тонкою скоринкою — чудовий спосіб використовувати залишки вареної курки. Тісто з цільнозернового борошна для піци виходить м’яким та пишним. Готова піца на такому тісті вас обов’язково порадує своїм смаком. Піца вийде ще й дуже красивою і апетитною та смачною.

Час приготування: 220 хвилин для 4-х людей.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 250 г.,
  • Борошно цільнозернове – 250 г.,
  • Вода – 150 г.,
  • Дріжджі живі – 4 г.,
  • Сіль – 6 г.,
  • Помідори чері – 150 г.,
  • Соус песто – 200 г.,
  • Фета – 120 г.,
  • Моцарела – 60 г.

Приготування страви:

1. Розводимо у воді дріжджі і сіль та додаємо у просіяне борошно. Замішуємо тісто і залишаємо його в холодильнику на ніч у великій тарі (тісто може піднятися втричі).

2. Відварюємо філе. Помідори чері нарізаємо половинками, фету та курку — великими кубиками.

3. Дістаємо тісто, формуємо кульки розміром з кулак, присипаємо борошном та накриваємо рушником. Даємо тісту підійти 1 годину при кімнатній температурі.

4. Розкачуємо тісто колом діаметром 30 см та змащуємо поверхню соусом. Розкладаємо помідори, курку і сир.

5. Випікаємо в духовці при температурі 220 °С.