Пицца по-французски

На 5 персон • Приготування: 80 хв. • 350 ккал.

Вам знадобиться такі інгредієнти:

Для тіста:

  • 1 склянка борошна
  • 20 г будь-яких сушених грибів
  • 1 щіпка солі
  • 1 ч. л. сухих дріжджів
  • 50 мл води
  • 1 ст. л. оливкової олії

Для начинки:

  • 200 г шпинату
  • 6 печериць
  • 6 помідорів чері
  • 3 ст. л. томатного соусу
  • 150 г тертого сиру
  • 1 ст. л. кип’яченої води
  • мелений чорний перець за смаком
  • оливки за смаком

Рецепт приготування:

1. Гриби змолоти в кавомолці в дрібний пил, залити невеликою кількістю окропу, залишити на 10 хв. Борошно просіяти з сіллю, додати воду, грибну суміш, оливкову олію, дріжджі і замісити тісто. Ретельно вимісити і залишити на 40 хв.

2. Шпинат вимити, варити 2 хв в киплячій підсоленій воді, відкинути на друшляк і потім нарізати. Печериці нарізати пластинами, помідори черрі розрізати на половинки.

3. Духовку розігріти до 180 градусів. Тісто розкачати в коржик. Змастити її томатним соусом, укласти шпинат, трохи посолити і поперчити, потім укласти гриби, помідори черрі. Посипати тертим сиром і випікати піцу протягом 20 хв.

Подавати на стіл гарячою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.