Піца по-французьки
РЕЦЕПТ – Піца по-французьки.
На 5 персон • Приготування: 80 хв. • 350 ккал.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Для тіста:
- 1 склянка борошна,
- 20 г. будь-яких сушених грибів,
- 1 щіпка солі,
- 1 ч. л. сухих дріжджів,
- 50 мл. води,
- 1 ст. л. оливкової олії.
Для начинки:
- 200 г. шпинату,
- 6 печериць,
- 6 помідорів чері,
- 3 ст. л. томатного соусу,
- 150 г. тертого сиру,
- 1 ст. л. кип’яченої води,
- Мелений чорний перець за смаком,
- Оливки за смаком.
Рецепт приготування страви:
1. Гриби змолоти в кавомолці в дрібний пил, залити невеликою кількістю окропу, залишити на 10 хв. Борошно просіяти з сіллю, додати воду, грибну суміш, оливкову олію, дріжджі і замісити тісто. Ретельно вимісити і залишити на 40 хв.
2. Шпинат вимити, варити 2 хв в киплячій підсоленій воді, відкинути на друшляк і потім нарізати. Печериці нарізати пластинами, помідори черрі розрізати на половинки.
3. Духовку розігріти до 180 градусів. Тісто розкачати в коржик. Змастити її томатним соусом, укласти шпинат, трохи посолити і поперчити, потім укласти гриби, помідори черрі. Посипати тертим сиром і випікати піцу протягом 20 хв.
Подавати на стіл гарячою.
Leave a Reply