Салат с ананасом, авокадо и фасолью

Вам знадобиться:

– 200 г червоної квасолі

– 200 г свіжого чи консервованого ананасу

– 150 г твердого сиру

– авокадо

– цибулина

– сіль

– перець

– оливкова олія

Приготування:

1. Квасолю попередньо замочіти на 6-8 годин, потім варити на повільному вогні до готовності.

2. Ананас та авокадо наріж кубиками.

3. Твердий сир натри на великій тертці або наріж кубиками.

4. Цибулину наріж напівкільцями, протушкуй на сковороді до м’якості.

5. З’єднати всі інгредієнти, перемішати, посолити, поперчити, полити оливковою олією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.