Маринована цибуля, не гірчить і хрумка: доповнення до шашлику, салатуЦибулю люблять далеко не всі. Але якщо її замаринувати, то така закуска сподобається багатьом. Маринована цибуля – це смачне доповнення до різних страв, але найкраще така закуска поєднується з шашликом.

Швидко і просто приготувати неймовірну мариновану цибулю, яка всіх захопить

У такій цибулі немає різкого запаху, гіркоти, а вона виходить кисло-солодкою і дуже хрусткою. При цьому спосіб приготування дуже простий.

“Маринована за цим рецептом цибуля ідеально поєднується з шашликом і з будь-якими салатами та подається в якості окремої закуски до м’ясних страв”, –  інформує Ізюм Інформаційний.

Таким способом цибулю маринують в ресторанах кухаря.

Маринована цибуля, не гірчить і хрумка: доповнення до шашлику, салатуСпосіб полягає в тому, щоб спершу обдати нарізану кільцями цибулю окропом, щоб воно втратив свою пекучість.

Потім цибулю засипають цукром і заливають бальзамічним оцтом.

Пропорції такі: на одну середню цибулину беруть чайну ложку цукру і півтори чайної ложки оцту.

У маринаді овоч залишають на 10 хвилин. В цей час можна зайнятися нарізкою салату або приготуванням іншої страви.

Після такого маринаду цибуля стає хрусткою, м’якою, йде гіркота, з’являється солодкість.

Якщо для страви потрібна дуже солодка карамелізована цибуля, то її можна обсмажити в бальзамічному оцті на сковороді.

Виходить дуже смачно і апетитно. Те, що потрібно для святкових салатів або м’ясних страв.