Маринованный лукРЕЦЕПТ – Маринована цибуля.

Маринована цибуля: пікантний додаток для смачних страв. Мариновану цибулю добре вживати не тільки з оселедцем. Її можна додавати до салатів, сандвічів, бургерів, посипати нею шашлик і стейк і просто їсти.  Готувати цю закуску – одне задоволення.

Час приготування: 15 хвилин для 2-х людей.

Інгредієнти:

  • 2-3 великі цибулини (біла і червона цибуля маринується окремо),
  • 1 ст. л. води холодної (кип’яченої),
  • 4 ст. л. оцту 9%,
  • 1 ст. л. цукру,
  • зелень за смаком (не обов’язково),
  • 1 ч. л. солі.

Приготування страви:

1. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями.

2. Для маринаду: змішати цукор+сіль+оцет+воду, додати цибулю.

3. Залишити на 20 хвилин. Цибуля готова, маринад злити, а цибулю використовувати за призначенням.

Смачного!

Порада: Маринована цибуля, підходить до салатів (вінегрет, квашена капуста і т. д.), шашлику, перших страв, грибів. Має кисло-солодкий смак і без гіркоти.