Піца Пепероні – швидко, смачно і ситно
РЕЦЕПТ – Піца Пепероні – швидко, смачно і ситно.
Італійська піца за 30 хвилин у Вас на столі. Домашня піца пепероні готується на основі з дріжджового тіста з томатним соусом і моцарелою. Хрумка скоринка, ніжна начинка з тягучим сиром, що плавиться.
Рецепт страви:
- Тісто розморозити, розкачати, викласти у форму і обрізати краї. Змастити тісто томатною пастою і трохи скропити оливковою олією. Посипати базиліком і орегано.
- Сир нарізати і викласти по колу, зверху сир покрити кружечками помідорів.
- Ковбаски нарізати, викласти на піцу, зверху покрити дрібно нарізаним перцем чилі (попередньо очистивши його від насіння).
- Прикрасити піцу розрізаними навпіл маслинами, посипати орегано і базиліком і випікати при температурі 200 градусів протягом 15-20 хвилин.
Продукти харчування:
- Листкове тісто – 900 г.,
- Томатна паста – 1 шт.,
- Сир – за смаком,
- Маслини – за смаком,
- Оливкова олія – 1 ст. л.,
- Перець чилі – 1 шт.,
- Помідори – 2 шт.,
- Сушений базилік і орегано – за смаком.
Харчова цінність в 100 г:
Калорійність – 130 Ккал
- білки – 11 г
- жири – 8 г
- вуглеводи – 4 г
Leave a Reply