Пицца Пепперони - быстро, вкусно и сытноРЕЦЕПТ – Піца Пепероні – швидко, смачно і ситно.

Італійська піца за 30 хвилин у Вас на столі. Домашня піца пепероні готується на основі з дріжджового тіста з томатним соусом і моцарелою. Хрумка скоринка, ніжна начинка з тягучим сиром, що плавиться.

Рецепт страви:

  1. Тісто розморозити, розкачати, викласти у форму і обрізати краї. Змастити тісто томатною пастою і трохи скропити оливковою олією. Посипати базиліком і орегано.
  2. Сир нарізати і викласти по колу, зверху сир покрити кружечками помідорів
  3. Ковбаски нарізати, викласти на піцу, зверху покрити дрібно нарізаним перцем чилі (попередньо очистивши його від насіння).
  4. Прикрасити піцу розрізаними навпіл маслинами, посипати орегано і базиліком і випікати при температурі 200 градусів протягом 15-20 хвилин.

Продукти харчування:

  • Листкове тісто – 900 г.,
  • Томатна паста – 1 шт.,
  • Сир – за смаком,
  • Маслини – за смаком,
  • Оливкова олія – 1 ст. л.,
  • Перець чилі – 1 шт.,
  • Помідори – 2 шт.,
  • Сушений базилік і орегано – за смаком.

Харчова цінність в 100 г:

Калорійність – 130 Ккал

  • білки – 11 г
  • жири – 8 г
  • вуглеводи – 4 г